Tuintje_in_mijn_hart_def_3000px

Tuintje in mijn Hart

Dit is de tweede keer dat er een Filmfonds met twee films wordt aangeboden. Vorige keer was het Toscaanse Apenstreken Filmfonds waarin Toscaanse Builoft en Apenstreken in 1 fonds zaten.
Ditmaal betreft het de sexy thrillerkomedie SNEEKWEEK en de multi-culti romcom (met iets meer com dan rom) TUINTJE IN MIJN HART.

SneekWeek is een sexy thriller-comedy voor een breed publiek. De sexy thriler-comedy is in Amerika een zeer populair genre dat in Nederland nog niet eerder is gebruikt. Door de hoge dosis humor wordt de opgebouwde spanning verlicht en is het geschikt voor jongens en meisjes, mannen en vrouwen. SneekWeek speelt zich af in de arena van de Sneekweek; een watersportevenement wat jaarlijks honderdduizenden bezoekers trekt naar het Friese Sneek.
Het verhaal: Zes bevriende studenten (3 meiden, 3 jongens) komen naar de Sneekweek om te genieten van het onbekommerde feest- en zeilfestijn, maar worden vanaf de eerste nacht geteisterd door een gewelddadige psychopaat. Al snel blijkt dat de vrienden een vreselijk geheim met zich meedragen. Er is iets vreselijk mis gegaan tijdens een ballotage van hun studentenhuis. Het wordt hen duidelijk dat hun belager niet zal rusten voordat de hele waarheid boven water komt en hij wraak heeft genomen op alle daders, waarbij de een na de ander “op originele wijze” aan z’n einde zal komen. De spanning wordt ondraaglijk als een aantal van de vrienden door een foute mix van ADHD-pillen en antidepressiva zelf ook vreemd gedrag begint te vertonen. De dader zou zelfs heel goed één van hen kunnen zijn…

www.sneekweekdefilm.nl

‘Tuintje in mijn Hart’ is een multi-culturele romcom met iets meer ‘com’ dan ‘rom’, geregisseerd door acteur/regisseur Frank Lammers.
Het verhaal in het kort: Alex is een Surinamer die al 20 jaar in Nederland woont en volledig ver-Nederlandst is, inclusief boerenkoolstamppot en AH Bonuskaart. Hij is getrouwd met een Hollandse en is al die tijd niet meer terug geweest naar zijn geboorteland. Als ze op een dag samen naar Suriname gaan om de feestdagen daar met zijn familie te vieren weet zijn Nederlandse vrouw weer waarom ze verliefd is geworden op een Surinamer….

www.tuintjeinmijnhartdefilm.nl

Producent: Farmhouse Film BV
Regisseur SneekWeek: Martijn Heijne
Regisseur Tuintje in mijn Hart: Marc Waltman

scroll naar de trailer.

jaaropgaaf (PDF)

download

jaarcijfers (PDF)

download

brochure (PDF)

download

prospectus (PDF)

download

poster (JPG)

download


terug naar vorige emissies