Stichting Plaatsingskantoor Filminvesteringen

De Stichting Plaatsingskantoor Filminvesteringen coƶrdineert de plaatsing van de participaties van de betrokken films van diverse producenten. Niet alleen voor beleggers, want de stichting bedient ook de tussenpersonen die willen bemiddelen in participaties. Op de site van de stichting (deze site) vindt u niet alleen de documenten en informatie van de films die nu in emissie zijn, maar ook van vorige emissies. Financiƫle gegevens zoals invulinstructies, jaarcijfers zijn afgeschermd en alleen voor betreffende participanten toegankelijk (via een wachtwoord).

Stichting Administratiekantoor Filminvesteringen

De Stichting Administratiekantoor Filminvesteringen houdt toezicht op de royalty’s, incasso en de verdeling van de filmopbrengsten van de betrokken films van diverse producenten. Zij is degene die o.a. de inleg van de participanten int en deze achterhoudt totdat de Completion Bond* is afgegeven, alsmede optreedt als Collection agent.
De Stichting is een onafhankelijke organisatie die is opgericht om voor verschillende films de geldstromen van de participanten te behartigen.

Contact:

*Verzekering die garandeert dat de film te allen tijde wordt afgemaakt zodat de exploitatie plaats kan vinden, dan wel in geval van “total loss” de financiers terugbetaald.